logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Leiden // GPS tocht Leiden
Groepsuitje Leiden

GPS tocht Leiden

GPS tocht voor een all-in prijs

Een GPS tocht door de historische stad Leiden is niet gewoon een stukje lopen met een GPS apparaat. U komt samen met uw team langs verschillende satellietpunten waar u getest wordt op uw denkvermogen door verschillende vragen en uiteenlopende opdrachten te beantwoorden.

Dit is zeker geen topsport, maar een prachtige route door het historische Leiden. Eigentijds vermaak met een knipoog naar sportief en gezond vermaak!

Uiteraard in combinatie met lekker eten en drinken in diverse restaurants.
Klik hier voor meer informatie over de GPS Menutocht in Leiden.GPS tocht Leiden

GPS menutocht

Gedurende de GPS Menutocht nemen de teams het tegen elkaar op door met behulp van de GPS en een digitale camera verschillende opdrachten op te lossen. Een leuke en spannende GPS tocht door Leiden in combinatie met lekker eten en drinken.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Wie is het Zwijntje Leiden

Wie is het zwijntje?

Wie is het zwijntje? Een teamontdekkingstocht door de stad Leiden waarbij je met GPS en een digitale camera de stad ontdekt. Tijdens het ontdekken van de stad worden er spannende spelonderdelen gespeeld, waarbij er 1 persoon het zwijntje is. Dit zwijntje probeert onopgemerkt het teamspel te ondermijnen. Uitermate geschikt voor teambuilding.

Vanaf € 27,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Budget Uitje Leiden

Budget Uitje

Kies een van de leuke stadsuitjes in Leiden en eindig vervolgens in een sfeervol Italiaans restaurant met een 2 gangen diner. Ontdek de stad met 1 van de volgende programma's: Bikken en Klikken, Wie is de Rat, GPS Menutocht, Crazy 88 en nog vele andere. De ontdekkingstocht door de stad Leiden zit vol met verrassende foto-opdrachten en daarnaast ook nog vele doe-, en denkactiviteiten.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Stadsgamen Leiden

StadsGamen

Een andere leuke GPS tocht door Leiden is StadsGamen. StadsGamen is uitdagend, prikkelend en zeker ook intellectueel. De verscheidene teams maken gebruik van GPS, SMS, MP3 speler en een digitale camera. Gedurende het StadsGamen wordt er lekker gegeten en gedronken in diverse restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer

Een bedrijfsuitje regelen in Leiden? Geen probleem. Uitjes en Eten kan de gehele dag tot in de puntjes voor u verzorgen. Van ontvangst tot afsluiting en van activiteiten tot catering, wij doen het allemaal voor u.

Erg leuke en originele bedrijfsuitjes zijn de GPS Tochten. U loopt een prachtige route door de stad met behulp van een GPS apparaat. Dit apparaat brengt u op de mooiste plekjes van Leiden en zorgt ervoor dat u daarbij niet verdwaald!

Bedrijfsuitjes Leiden

Personeelsuitje Leiden

Als u op zoek bent naar een geschikt personeelsuitje in Leiden bent u bij ons op het goede adres. Uitjes en Eten verzorgd de gehele dag voor u. Ontvangst, catering, de activiteiten en de afsluiting. Wij regelen alles voor u en uw personeel.

Groepsuitje Leiden

De rijke historie en vele verschillende monumenten maken Leiden de perfecte stad voor een groepsuitje. Uiteraard is Uitjes en Eten hier gespecialiseerd in. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familie-uitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten zal alles uit de kast halen om er samen met u een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Leiden

Zoekt u een leuke puzzeltocht in Leiden? Uitjes en Eten is uw specialist in Leiden. Gedurende tocht door Leiden ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Leiden zijn; Escape in the City, Bikken en Klikken, Wie is de Rat, Levend Monopoly etc.

GPS tocht Leiden

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Leiden te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes worden gecombineerd met diverse uitdagende en originele opdrachten. Welk team neemt de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Leiden

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma's van Uitjes en Eten in Leiden. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw team.