logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Leiden // Groepsuitjes
Groepsuitje Leiden

Groepsuitje Leiden

Groepsuitje voor een all-in prijs

Een perfecte locatie voor een groepsuitje, Leiden. Veel historische panden, mooie geveltjes en hofjes zijn een paar van de vele dingen die de stad Leiden te bieden heeft. Een vriendenuitjes, groepsuitje of familie uitje, Uitjes en Eten regelt alles voor u. Ontdek zelf Leiden met een groepsuitje in deze prachtige stad.


Specialist in groepsuitjes

Uitjes en Eten is uw specialist in het organiseren van groepsuitjes door heel Nederland. Op het strand, in het bos en natuurlijk in de stad, zo ook in Leiden. Naast de activiteiten tijdens uw groepsuitje regelen wij ook de catering. Hierdoor hoeft u nergens meer naar om te kijken en kunt u heerlijk genieten.

Bent u al nieuwsgierig geworden of er een groepsuitje voor u tussen zit? Hieronder vindt u een aantal groepsuitjes die wij aanbieden in Leiden. Voor meer Leidense groepsuitjes klikt u hier..

Escape in the City Leiden

Escape in the City

Escape in the City is een spannend mysterieus teamspel in Leiden. Het is vergelijkbaar met de populaire escape rooms maar dan met veel meer mogelijkheden omdat je in de stad 'ontsnapt'. Door middel van raadsels die antwoord geven over de slotencodes komen jullie vrij. Een heel geschikt bedrijfsuitje waarbij teambuilding en plezier hoog in het vaandel staan. Uiteraard is het mogelijk om het programma te combineren met heerlijk eten en drinken.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Levend Monopoly

Levend Monopoly

Levend Monopoly, de naam zegt het al, de levende variant van het bekende bordspel. Jullie worden op pad gestuurd met een plattegrond van Leiden en diverse bijpassende originele opdrachten. Het doel is om de straten compleet te maken. De teams die het slimste zijn en het beste kunnen onderhandelen maken het meeste kans op de felbegeerde Levend Monopoly Trofee!

Vanaf € 32,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Uitje met eten en fotograferen

Bikken en Klikken

Een leuke Foto Fun Tour met eten en drinken door Leiden. Tijdens dit groepsuitje lossen jullie in diverse teams de klikopdrachten op met behulp van een digitale camera. Tussendoor wordt er gezamenlijk heerlijk gegeten en gedronken in diverse restaurants. Wie neemt de Bikken en Klikken bokaal mee naar huis?

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat is een geheimzinnig groepsuitje. Het is vergelijkbaar met het populaire tv-programma Wie is de Mol. Niemand die weet wie de Rat is. Hoe listig is de Rat en lukt het hem om zijn team onopvallend te laten verliezen. List en bedrog, teambuilding en een heerlijk driegangen menu staan centraal tijdens dit spel.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Levend Stratego in Leiden

Levend Stratego

Levend Stratego is een zinderend stadsspel waarbij je als team samenwerkt en op zoek gaat naar de vlag van de tegenstander. Met Levend Stratego ontdekken jullie prachtige plekjes in de Leidse stad door middel van vele doe- en denkactiviteiten. Het spel eindigt met winnaars en verliezers, maar nooit in mineur.

Vanaf € 32,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
het Weerwolven Dinerspel

Weerwolven Diner

Het Weerwolven Dinerspel wordt gespeeld tussen de gangen van een 3 gangen keuze menu. Dit groepsuitje doet een beroep op het vermogen om effectief te communiceren. Doe je anders voor dan je eigenlijk bent. Kan jij overtuigend liegen en bluffen en uiteindelijk iedereen te slim af zijn?

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is een hilarisch en uniek groepsuitje van Uitjes en Eten. Met een grote bal die 1.83m in doorsnede is rollen jullie de stad door. Gedurende de route worden er diverse hilarische opdrachten uitgevoerd. Tijdens de The Ball route kunt u genieten van lekker eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

DinerSlag is een strijdlustig teamspel waarbij vele leuke en spannende spelen afgewisseld worden met lekker eten en drinken. Door de begeleider wordt u geëntertaind met leuke spelrondes waarbij iedereen aan zijn trekken komt: met quizvragen, uitdagende doe-puzzels, muziekweetjes en nog veel meer.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Leiden heeft zo veel te bieden dat het de perfecte locatie is voor een groepsuitje. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familiedag, vriendenuitje of vrijgezellenfeest. In Leiden is het allemaal mogelijk. Laat u verrassen door deze mooie stad en ontdek de vele hofjes en historische panden.

De stad is zeker een bezoek waard door de mooie hofjes, de universiteit, musea en de rijke geschiedenis. Tijdens uw groepsuitje komt u zeker langs de hoogtepunten van Leiden. Maar u ziet ook het stadhuis, grachten, monumentale panden en steegjes. Organiseer uw uitje in Leiden en leer de stad van ontdekkingen kennen.

Bedrijfsuitjes Leiden

Personeelsuitje Leiden

Als u op zoek bent naar een geschikt personeelsuitje in Leiden bent u bij ons op het goede adres. Uitjes en Eten verzorgd de gehele dag voor u. Ontvangst, catering, de activiteiten en de afsluiting. Wij regelen alles voor u en uw personeel.

Groepsuitje Leiden

De rijke historie en vele verschillende monumenten maken Leiden de perfecte stad voor een groepsuitje. Uiteraard is Uitjes en Eten hier gespecialiseerd in. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familie-uitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten zal alles uit de kast halen om er samen met u een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Leiden

Zoekt u een leuke puzzeltocht in Leiden? Uitjes en Eten is uw specialist in Leiden. Gedurende tocht door Leiden ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Leiden zijn; Escape in the City, Bikken en Klikken, Wie is de Rat, Levend Monopoly etc.

GPS tocht Leiden

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Leiden te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes worden gecombineerd met diverse uitdagende en originele opdrachten. Welk team neemt de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Leiden

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma's van Uitjes en Eten in Leiden. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw team.