logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Leiden // Puzzeltocht Leiden
Groepsuitje Leiden

Puzzeltocht Leiden

Puzzeltocht voor een all-in prijs

Uitjes en Eten organiseert graag uw puzzeltocht of speurtocht. Leiden is een historische stad met veel parken en hofjes en is daardoor ook de ideale plaats voor een puzzeltocht.

Uitjes en Eten verzorgt diverse originele unieke puzzeltochten, altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Tijdens de puzzeltochten van Uitjes en Eten ziet u de mooiste plekjes en bezienswaardigheden van Leiden. Een puzzeltocht ouderwets? Bij Uitjes en Eten zeker niet.

Voorbeelden van puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn; Fotopuzzeltocht Leiden, Wie is de Rat, StadsGamen en The Ball.Escape in the City Leiden

Escape in the City

Escape in the City is een spannend mysterieus teamspel in Leiden. Het is vergelijkbaar met de populaire escape rooms maar dan met veel meer mogelijkheden omdat je in de stad 'ontsnapt'. Door middel van raadsels die antwoord geven over de slotencodes komen jullie vrij. Een heel geschikt personeelsuitje waarbij teambuilding en plezier hoog in het vaandel staan. Uiteraard is het mogelijk om het programma te combineren met heerlijk eten en drinken.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is een nieuwe, unieke en hilarische puzzeltocht van Uitjes en Eten. The Ball heeft een doorsnede van 1.83m en wordt rollend door een stad verplaatst. Tijdens de route voeren de diverse teams verschillende hilarische opdrachten uit. Gedurende de The Ball route kunt u ook genieten van heerlijk eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Uitje met eten en fotograferen

Foto puzzeltocht / Bikken en Klikken

Een leuke Foto Fun Tour met eten en drinken door Leiden. Tijdens dit bedrijfsuitje lossen jullie in diverse teams de klikopdrachten op met behulp van een digitale camera. Tussendoor wordt er gezamenlijk heerlijk gegeten en gedronken in diverse restaurants. Wie neemt de Bikken en Klikken bokaal mee naar huis?

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat is een geheimzinnig bedrijfsuitje. Het is vergelijkbaar met het populaire tv-programma Wie is de Mol. Niemand die weet wie de Rat is. Hoe listig is de Rat en lukt het hem om zijn team onopvallend te laten verliezen. List en bedrog, teambuilding en een heerlijk driegangen menu staan centraal tijdens dit spel.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Levend Monopoly

Levend Monopoly

Levend Monopoly, de naam zegt het al, de levende variant van het bekende bordspel. Jullie worden op pad gestuurd met een plattegrond van Leiden en diverse bijpassende originele opdrachten. Het doel is om de straten compleet te maken. De teams die het slimste zijn en het beste kunnen onderhandelen maken het meeste kans op de felbegeerde Levend Monopoly Trofee!

Vanaf € 32,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
GPS tocht Leiden

GPS tocht / Puzzeltocht

Gedurende een GPS tocht nemen de diverse teams het tegen elkaar op met behulp van een GPS en digitale camera. Tijdens de GPS puzzeltocht zult u diverse verrassende opdrachten op moeten lossen in Leiden. Tijdens de route zullen jullie ook lekker eten en drinken in verschillende restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Stadsgamen Leiden

StadsGamen

Uitdagend, intellectueel en prikkelend. Al deze aspecten komen aanbod in de puzzeltocht StadsGamen in Leiden. Alle teams maken gebruik van SMS, GPS, MP3 speler en een digitale camera. Tussendoor wordt er in diverse restaurants een heerlijk 3 gangenmenu geserveerd. De winnaar gaat naar huis met de fantastisch lelijke trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Leiden, met een interessante geschiedenis, telt ruim 1250 rijksmonumenten en 1550 gemeentelijke monumenten. De kerken, molens, parken, hofjes, en vele bezienswaardigheden en musea trekken veel toeristen naar Leiden. Er is zoveel te zien en te beleven zoals onder andere; de archeologische vindplaats Matilo, de Sterrewacht, de Burcht, de Pieterskerk, stadhuis en twee stadspoorten.

In deze levendige stad kan je in verschillende musea veel over de stad ontdekken. Enkele populaire musea zijn het Rijksmuseum van Oudheden, Museum Volkenkunde, Leidse Sterrewacht en het Academisch Historisch Museum. Naast het bezoeken van een museum kunt u in Leiden ook heerlijk genieten in veel restaurants en cafe's, die zijn veelal gevestigd in prachtige monumenten waardoor de ambiance van de Leidse horeca vaak bijzonder is. Al deze verschillende elementen zorgen ervoor dat Leiden zeer de moeite waard is om te bezoeken.

Leiden is dé stad om een gezellige en leuke puzzeltocht te organiseren. De medewerkers van Uitjes en Eten helpen u hier graag bij. Wij bieden verschillende bedrijfsuitjes waarbij de ouderwetse puzzeltocht in een nieuw jasje wordt aangeboden. Een puzzeltocht op de step, op de fiets of per voet, het is allemaal mogelijk in Leiden. Tijdens deze puzzeltocht worden zeker de vele verschillende historische panden en hofjes niet vergeten.

Bedrijfsuitjes Leiden

Personeelsuitje Leiden

Als u op zoek bent naar een geschikt personeelsuitje in Leiden bent u bij ons op het goede adres. Uitjes en Eten verzorgd de gehele dag voor u. Ontvangst, catering, de activiteiten en de afsluiting. Wij regelen alles voor u en uw personeel.

Groepsuitje Leiden

De rijke historie en vele verschillende monumenten maken Leiden de perfecte stad voor een groepsuitje. Uiteraard is Uitjes en Eten hier gespecialiseerd in. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familie-uitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten zal alles uit de kast halen om er samen met u een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Leiden

Zoekt u een leuke puzzeltocht in Leiden? Uitjes en Eten is uw specialist in Leiden. Gedurende tocht door Leiden ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Leiden zijn; Escape in the City, Bikken en Klikken, Wie is de Rat, Levend Monopoly etc.

GPS tocht Leiden

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Leiden te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes worden gecombineerd met diverse uitdagende en originele opdrachten. Welk team neemt de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Leiden

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma's van Uitjes en Eten in Leiden. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw team.